NEUdebri verwelkomt je op Inspire Health & Care in Flanders Expo GentNEUdebri neemt van 26 tot en met 28 april deel aan de zorg- en welzijnsbeurs Inspire Health & Care in Flanders Expo Gent. CEO Annalyn Garcia van NEUdebri geeft er op 26 april om 13.45 uur, samen met wondbioloog en -expert Dr. Harm Jaap Smit een boeiende presentatie over wondgenezing en de voordelen van de chirurgische tool, NEUdebri.

Annalyn Garcia, CEO van NEUdebri
Annalyn Garcia, CEO van NEUdebri

Bezoek ons op standnummer 1613 van 26 april tot en met 28 april. Luister naar onze presentatie op 28 april van 14u45 tot 15u15 van een wondbioloog en de grondlegger van het innovatieve neudebri debridement tool. Bekijk ons en ervaar de praktische demonstratie van de neudebri-tool op 26 april van 13u45 tot 14u15.

Deelname is gratis als je je vooraf registreert!

Registreer

Dr. Harm Jaap Smit.

Wat, waar en wanneer?

Op 26, 27 en 28 april 2022 is Inspire Health & Care in Flanders Expo in Gent het ontmoetingsplatform voor zorg en welzijn. Deze gezondheidsbeurs draait rond netwerken, inspireren en beleving. Medewerkers uit de de zorg- en welzijnssector ontmoeten elkaar om nieuwigheden te tonen, met de nadruk op innovatie.

Boeiende sprekers, verhelderende seminaries, nuttige workshops en interessante demo's kruiden deze driedaagse beurs. Niet te missen voor elke gezondheids- en welzijnsprofessional!

Hier vind je het volledige programma.

Pijn verlichten, wonden genezen

Annalyn Garcia, CEO van NEUdebri, geeft op 26 april van 13.45 uur tot 14.15 uur een presentatie, samen met wondbioloog Dr. Harm Jaap Smit. Chronische wonden komen steeds vaker voor en zijn bijzonder pijnlijk. De chirurgische tools van NEUdebri zorgen ervoor dat je je pijn verlicht en je wond geneest. Het is nog niet te laat om deze presentatie live bij te wonen. Je dient je enkel te registreren hiervoor. De eerste 100 geregistreerden geven we een speciale gelegenheid, namelijk een 1 op 1 coaching en de mogelijkheid voor een internationale opdracht als coach of exposant.

Je bent van harte welkom!
Lets meet @ Inspire Health & Care, zodat we onze idee├źn met elkaar kunnen delen.

Deelname is gratis als je je vooraf registreert!

Registreer


Most Recent Posts

In the spotlight

Do you have any questions or concern?

We are more than happy to assist you.